Om Oss

MICE Group har mångårig kunskap, bredd och erfarenhet av att ta fram kompletta arrangemang och resor för både mindre grupper och grupper på upp till 12 000 personer. Vi hanterar flygbokningar och logistik kring flyg åt diverse eventbolag i Skandinavien. Förutom detta så ordnar MICE Group grupp- och konferensresor till hela världen för företag och intresseorganisationer.

Läs mer

Varför välja oss?

Vi tillåter oss alltid att ha gott om tid med kunden inför förberedelsen av ett arrangemang, detta för att få det precis rätt och enligt ert önskemål. Vi anser att inget är för svårt, omöjligt eller ogenomförbart!

Vårt erfarna team kommer att hjälpa er med att välja rätt destination, plats, tema, stå för planeringen och ta fram det program som önskas. Vi har expertis i att välja flyg och boende för att komplettera temat i ditt program och vi förhandlar alltid med lokala leverantörer för att få de mest kostnadseffektiva hotellpriserna. Vi ordnar marktransporter, mat och dryck och har ett nära samarbete med de lokala leverantörerna för att fullända temat samtidigt som vi håller oss inom budgeten. Vi ser även till att ha personal på plats för att underlätta för er och fixar ankomstregistrering och samordning av möten.

MICE Group förbereder ett detaljerat förslag som beskriver våra idéer, teman och aktiviteter. Tveka inte att kontakta oss för ett förslag!

Tack!

Kontakta oss

Kontakta oss