Konferens i Sydafrika

Det är ingen hemlighet att Sydafrika är ett av världens mest varierade och vackra länder – en mosaik av vänliga leende människor, spännande kulturer, skiftande färger, livliga dofter och inte minst den långa, komplexa historien som format landet. och frodiga vingårdar och ”The Mother City” – Kapstaden.

Läs mer

Sydafrika

Sydafrika är en magisk plats fylld med överraskningar och med ett stort utbud av både välkända och dolda pärlor. Kapstaden och omkringliggande områdena med vingårdar i kombination med safari i Krugerparken eller KwaZulu-Natal, är något man aldrig glömmer. Landet är stort och bjuder på mycket variation, inte minst landskapet som varierar från de imponerande bergsmassiven och vildmarkerna ner till den över 200 mil långa kusten med vita sandstränder.

Med pulserande storstäder, rofyllda vingårdar, vilt strövande djur och häpnadsväckande naturscenerier och placerat allra längst söderut på den afrikanska kontinenten, påminner Sydafrika faktiskt inte om något annat land i Afrika. Det står lika mycket för det moderna, som för det som ”alltid varit”. I världsstaden Kapstaden kombineras den urbana pulsen med urtida landskap. Samtidigt strövar The Big Five runt på savannen, som själva sinnebilden för det vilda Afrika. Sandstränderna är breda och inbjudande, men vattnet kan vara kyligt även när solen gassar hela dagen. Många väljer att njuta vid poolkanten, eller svalka sig på havet med surfing eller oceansafari. Kanske lockar ett dyk med hajarna? Oavsett vad du är ute efter finns det massor att hitta på i landet. Sydafrika passar lika bra för förstagångsresenären som för den mer erfarna och ett perfekt resmål för familjer med barn i alla åldrar.

Upptäck Sydafrika, du också. Det blir garanterat en resa du aldrig glömmer!

Sydafrika upplever du bäst med vårt systerföretag Sydafrikaresor, läs mer om deras företagsresor här.

Kontakta oss