Konferensresa till Tokyo

I världsmetropolen Tokyo blandas högteknologi med gamla traditioner på ett självklart sätt. Detta är perfekta platsen för en konferensresa om ni vill uppleva något utöver det vanliga. Ta del av den senaste tekniken, ät av den ljuvliga maten och låt er svepas med av den fantastiska mångmiljonstaden Tokyo.

Läs mer

Tokyo

Skyskraporna sträcker sig högt över staden, kostymklädda män skyndar förbi och en äldre kvinna iklädd traditionell kimono stannar för att lukta på en vit blomma.

Tokyo rymmer allt och lite till. Det är på samma gång en pulserande storstad och en plats för stilla meditation och eftertänksamhet. Ni kan möta avancerade robotar och självkörande bilar för att i nästa stund befinna er i ett traditionellt te-hus vid en sjö i en grönskande park anlagd av en stor samurajsläkt. Därefter bär det kanske iväg till futuristiska nöjeskvarter där husfasaderna är täckta med gigantiska neonskyltar som blinkar och spelar elektronisk musik, ett ljus- och ljudhav som lyckas med att både vara påträngande och försynt.

Det är konstrasternas stad och det går nästan inte att ta ett steg åt något håll utan att se något nytt, något annorlunda, något spännande!

Att förlägga sin konferens till Tokyo är att bjuda in energi och nytänkande. Ni kan vara säkra på att tankar och idéer som aldrig skulle kommit fram på hemmaplan kommer ge sig till känna.

Sushi är kanske det första man tänker på när man tänker på japansk matkultur, och naturligtvis finns det ett överflöd av fantastiska sushirestauranger. Men det japanska köket bjuder på så mycket mer. Varför inte prova en skål med ramen, en traditionell nudelsoppa, på Tokyo station. Kom gärna ihåg att det är artigt att sörpla i sig soppan!

Tokyos nöjesliv har mycket att erbjuda. Man kan till exempel se sumobrottning och roas på livliga tema-restauranger. Besöka museum eller ett levande buddhistiskt tempel. En omgång karaoke är perfekt för teambuilding.

Det är ungefär 20 – 37 miljoner invånare i Tokyo, beroende på hur man räknar. Ändå fungerar allting till perfektion. Detta beror till stor del på att japanerna är mästare på att ta hänsyn till varandra. Man behöver bara stå i några minuter och se på det välkända övergångsstället i Shibuya för att förstå detta. Människomyllret flyter på med största möjliga precision. Det är bara enstaka turister som ibland stoppar upp flödet.

Vart ni än går kan ni se fantastisk modern arkitektur. I varuhusen och i små kvartersbutiker finns shopping som kan frälsa även den minst shopping-vane och i stadsdelen Harajuku kan ni se de senaste trenderna inom ungdomsmode.

Tokyo är en vänlig, trygg och på samma gång kaotisk och välorganiserad världsmetropol.

Att åka på en konferensresa till Tokyo är verkligen något utöver det vanliga. Vi på MICE Group hjälper er att skräddarsy en lösning som passar just era önskemål. Visst låter det spännande? Kontakta oss redan idag så berättar vi gärna mer!

/

Kontakta oss