Konferens i London

I London finns alltid något nytt och spännande att upptäcka på företagsresan! En kort flygresa och gott om hotell och konferenslokaler i olika storlekar och prisklasser, gör London till en perfekt stad för konferensresan.

Läs mer

London

Det finns mycket att upptäcka i London även om man varit här många gånger förut. Testa på att bo i charmiga Notting Hill eller kanske nytrendiga East End för att upptäcka en ny sida av London. Att hålla konferensen på hotellet är ett smart sätt att använda tiden effektivt för att också hinna med att uppleva staden. London erbjuder även många mysiga historiska och speciella konferenslokaler.

Utifrån önskemål, budget, intressen och storlek på gruppen rekommenderar vi att mixa sightseeing och intressanta kulturinslag med roliga teambuilding- aktiviteter. Traditionella pubar är britternas andra hem, smit in på en pub på eftermiddagen eller kanske Afternoon Tea på ett mysigt ställe bara för att umgås eller för att konferera. Shopping i London är oslagbart och i centrum ligger de klassiska shoppingkvarteren runt Oxford Street, eller så finns många marknader i London så som: Portobello Road, Camden Market, Petticoat Lane.

Kombinera konferens och fotboll

Att gå på fotboll på en Londonarena är en upplevelse många vill ha med sig i bagaget. Tre av världens mest populära fotbollsklubbar finns här; Chelsea, Tottenham och Arsenal. Musikal i London är också en upplevelse i världsklass och en trevlig avslutning på konferensdagen. London har fantastiska krogar och caféer, det går att äta riktigt gott och riktigt flott. Det kryllar dessutom av matmarknader i Lodon, med rätter från jordens alla hörn. Just blandningen är charmen med London, här får man allt på samma gång.

Nattlivet i London är precis lika vibrerande och multikulturellt som allt annat i London. Klubbar och diskotek finns utspridda överallt både i centrum och avlägset belägna gator. Antalet nattklubbar i London är näst intill oräkneligt och man kan säga att London är en stad som aldrig sover. Varje kväll i veckan hittar du barer och nattklubbar och evenemang av alla slag. I London finns världens äldsta tunnelbana som gör att det är lätt att ta sig fram i staden.

Halvdagsaktivitet som får adrenalinet att pumpa på alla i gruppen är Dragon Boat Racing, som från början är en gammal kinesisk tradition med över 200 års historia. Idag har denna sport blivit en av Storbritanniens snabbast växande tävlingssporter. Varje kanotliknande båt är utsmyckad med ett drakhuvud i fronten tar upp till 16 personer som sitter i par och paddlar/ror. Sträckan är 250 meter djupet är ca 3 meter. Tillsammans kan ni också förverkliga drömmen om att vara actionhjälte för en dag och hoppa på den ultimata RIB-båten med James Bond- tema på Themsen.

För de modiga är en inlevelserik guidad promenad i Jack the Rippers fotspår spännande eller att ha en femkampstävling i berömda Hyde Park. En privat sightseeingtur med fördrinkar på en klassisk Londonbuss med en bar som slutdestination är ett uppskattat evenemang, medan de hälsosamma kanske föredrar att se staden från cykelsadeln. Utanför sin invanda hemmamiljö brukar man se saker i andra vinklar och med London i förgrunden finns alla förutsättningar för en lyckad konferensresa.

London är upplevelsernas stad där äventyren aldrig tar slut och möjligheterna är oändliga!

/

Kontakta oss