Konferensresa till Dublin

Är du redo för en av Europas mest sagolika städer? Låt dig inspireras av Dublin! Ingen annanstans är kombinationen av affärer och nöje lika påtaglig som här. Helt enkelt en lovande blandning när ni letar efter nya idéer, intressanta möten och samtidigt vill unna er en storslagen tid.

Läs mer

Dublin

Här i Irlands huvudstad erbjuds den perfekta kombinationen av jobb och nöje. När företagsresan går hit kan ni vara säkra på att ni är i goda händer. Dublinbor är kända för att vara vänliga och sprida härlig stämning med sång och glädjerop. Och att brygga öl är de inte så pjåkiga på heller.

När ni hoppar på planet på Arlanda är ni framme i Dublin efter knappt 3 timmar. Staden erbjuder oändligt med möjligheter och platser för att konferensresan ska bli en riktig ”snackis” en lång tid framöver. Dublin är en stad i framkant när det kommer till affärer och det kommer ni märka under er vistelse. Därför finns det stora chanser till utbyten av kontakter och idéer här.

Precis som grannarna i öst har irländarna ett brinnande intresse för sport. På EU:s fjärde största sportarena Croke Park kan ni se på gaelisk fotboll medan ni äter fish’n’ chips. Den något nyare arenan Aviva Stadium har rankats som femstjärnig av Uefa och här kan ni dras med av den goda stämningen när ni ser på rugby eller fotboll.

Om ni blir sugna på shopping ligger Powerscourt Centre mitt i staden. Under det här taket ryms ungefär 40 affärer och restauranger som vill fånga din uppmärksamhet. Här kan ni fönstershoppa kläder, prova smycken eller köpa en souvenir till familjen. Så fort ni blir hungriga sätter ni er på en restaurang i gallerian och beställer en pint öl medan ni väntar på maten. Utbudet är stort – Dublin är nämligen hemstad åt stoutölet Guinness och mängder andra sorter. För den som exempelvis föredrar ljusare öl så passar lagerölet Harp perfekt.

När ni vill bege er ännu längre ut och utforska landskapen tar ni enkelt bussen ut till den gemytliga kustorten Howth, cirka 1,4 mil från Dublin. På senare tid har staden blivit omåttligt populär. Här kan ni inandas den friska luften medan ni går längsmed bryggorna. Den gamla fiskestaden har ett stort utbud av fisk och skaldjur som bokstavligen smälter i munnen. Det är definitivt ett måste, att prova dessa delikatesser innan ni beger er tillbaka till storstaden.

Dublin svärmar inte bara kring sport och fisk, utan tar även riktning mot det konstnärliga hållet. Härifrån kommer kreativa själar som Oscar Wilde, James Joyce, Jonathan Swift och lite mer nutida U2 med frontmannen Bono. Kanske finner du din inre kreativitet och inspiration bland de vackra byggnaderna medan du vandrar längsmed ån Liffey?

Välkommen att utforska Dublin för århundradets bästa konferens med nyttiga utbyten av kontakter!

/

Kontakta oss