Berlin

Berlin är en omtyckt och prisvärd konferensdestination för företagsgrupper!

Läs mer

Berlin

Berlin är staden med något för alla och är just nu hetare än någonsin. En konferensresa till världsmetropolen Berlin bjuder på en enorm mångfald och staden sjuder av liv dygnet runt. Klassisk konst, musik, teatrar och muséer finns i överflöd i denna historiska kulturstad. Besökare skäms bort med ett utbud av 1500 evenemang varje dag på teatrar, shower och musikaler, tre operahus, fyra konserthus och 170 muséer. Samtidigt öppnas nya hotell, konferensanläggningar, gallerier, designbutiker, caféer, restauranger och ateljéer överallt i staden. Konferensresans innehåll kommer hålla en hög kvalitet till en lägre budget och är bara en kort flygresa bort.

Berlin är en unik stad i kontinuerlig förändring och förenar ett fantastisk och brett utbud av kontraster – en kombination av gammalt och nytt. Från designbutiker och loppmarknader, hotell och konferensanläggningar i alla storlekar och prisklasser, gourmetrestauranger, trendiga barer och ett legendariskt nattliv… Berlin är allt detta och mer!

Vi hjälper till att hitta den rätta mixen av intressanta sevärdheter och roliga och utmanande aktiviteter för teambuildingen. Ett intressant möte mellan öst och väst väntar. Fortfarande präglar Berlinmuren fortfarande staden, även om större delen av den ursprungliga 45 kilometer långa muren är borta nu. I Berlin är det nära till de olika sevärdheterna och lätt att hitta. Så varför inte ta en cykeltur med gruppen längs med Berlinmuren och uppleva centrala Berlin tillsammans som en härlig teamaktivitet. Att cykla förbi Mur-minnesmärket på Bernauer Straße – det enda ställe där man fortfarande kan se hur muren såg ut i verkligheten, gör att historiens vingslag görs sig påmint. Checkpoint Charlie var en av de mest kända gränsövergångarna mellan Öst- och Västberlin mellan 1945 och 1990, står fortfarande kvar och väl värt ett besök. Brandenburger Tor, Berlins mest ikoniska landmärke och en symbol för det Kalla Kriget, vill man inte missa. I den nya, hippa och växande stadsdelen Kreuzberg finns mycket häftig streetart att kolla in samt antikviteter och loppmarknader.

Att till kvällen samlas på en bayerskrog med levande musik, ger en Oktoberfest känsla året om! En currywurst på gatan i korvens hemland är också att rekommendera under konferensresan till Berlin.

I det enorma utbudet hjälper vi till så att konferensresan blir minnesvärd och att ni får ut det mest möjliga av er budget. Willkommen in Berlin!

/

Kontakta oss