Konferensresor i Nordamerika

Från Norra Ishavet till Mexikanska golfen – Nordamerika är kontrasternas kontinent. Res hit på konferens med oss på MICE Group. Det finns nästan ingen gräns på vad Nordamerika har att erbjuda. Från soldränkta stränder till vildmarksturer, från avkoppling till äventyr. Här finns konferenslokaler för alla tillfällen och dessutom alla tänkbara aktiviteter vid sidan av.

Läs mer

Nordamerika

När det kommer till konferensresor är Nordamerika kanske ett av de mest inspirerande valen. Oavsett om ni längtar efter Kanadas storslagna natur, USA:s lockande skimmer eller Mexikos kryddstarka livsglädje. Här behöver ni inte välja mellan äventyr och komfort, mellan storstad och vildmark, mellan natur och kultur. Här finns allt!

Från mayaindianernas urgamla pyramider i söder till vilda västern och valsafari utanför Kanadas kust. Med allt som Nordamerika har att erbjuda är det ett resmål som passar perfekt för företagsresor!

I Kanada kan ni besöka de mäktiga Niagarafallen, varför inte ta en magisk båttur fram mot vattenmassorna (ta med regnponcho!). Prova på vildmarkssafari och upplev äventyret i orörd natur medan ni spanar efter grizzlybjörnar och pumor. Kan det finnas någon bättre teambuilding än att sitta runt en lägereld medan det skymmer?

Kanske vill ni besöka Oak island – den mytomspunna ön i Nova Scotia där folk har letat efter en nedgrävd skatt i över 250 år.

Se Vancouvers skyskrapor i kontrast mot bergstopparna bakom, eller kullerstensgatorna i världsarvet Quebec. Njut av utsikten över metropolen Toronto ifrån den roterande restaurangen CN-tornet. Eller varför inte besöka Montreal eller den vackra staden Viktoria där naturen finns alldeles runt hörnet.

Söderut från Kanada har vi ett land som kanske inte behöver någon större presentation eftersom vi genom film och tv redan har ett starkt band till USA. Men några resmål vill vi på MICE Group ändå uppmärksamma er på.

Ni kan få se körsbärsträden blomma mot Washingtons majestätiska vita byggnader, låta rouletthjulet snurra i neonskinande Las Vegas, strosa längst Venice Beach i Los Angeles eller stå på Golden gate-bron i San Francisco. Vi är stolta över att kunna erbjuda fantastiska konferensresor till dessa och många, många fler platser i USA.

Varför inte åka skidor i Aspen, prova på livet som cowboy, besök storstadsdjungeln i New York eller hoppa fallskärm över Grand Canyon? Möjligheterna är nästintill oändliga.

Ytterligare ett snäpp söderut hittar vi Mexiko. Detta solstekta land har med sin rika historia och vackra stränder allt man kan önska sig av en riktigt drömdestination. Från mayaruinernas storslagenhet till partyyran i Cancun. Och maten! Det mexikanska köket har spritt sig över stora delar av världen, och när man smakar riktig mexikansk mat så förstår man varför!

Gör en perfekt kombination av nytta och nöje – låt oss på MICE Group skräddarsy en konferensresa till Nordamerika som passar just era behov. Kontakta oss redan idag så berättar vi gärna mer!

/

Destinationer

Kontakta oss