Konferensresor i Afrika

I Afrika väntar äventyret på er! Oavsett om ni är ute efter naturupplevelser eller bara spännande nya upplevelser har Afrika mycket att erbjuda. Från de Ras ben Sakka i norr till Godahoppsudden i söder – i Afrika finns någonting för alla.

Läs mer

Afrika

Afrika är en färgstark och äventyrlig kontinent som passar perfekt för företagsresor! Res till Afrika på konferens med oss på MICE Group – denna kontinent har allting man någonsin kan önska. Från vildmarkssafari i Botswana med elefanter, giraffer och lejon, till Marockos vindlande gränder och Egyptens pyramider. Varför inte bada vid Tanzanias stränder, besöka bergsgorillorna i Rwandas djungel eller prova på yoga eller meditation i Kenya?

Genom att välja Afrika för er konferens kombinerar ni nytta med nöje. Den vackra naturen och känslan av äventyr kommer svetsa er samman och bidra till både nytänkande och positivitet. Dessutom kommer ni skapa minnen för livet.

Marocko är ett nordafrikanskt land som nästan har någonting medeltida över sig. Här hittar ni ormtjusare, kryddförsäljare och underbart vackra tyger. Egypten är ett annat nordafrikanskt land som nästan inte behöver någon presentation. Här finns ett överflöd av historiska platser och ikoniska landmärken – pyramider, tempel och Konungarnas dal för att bara nämna några.

Andra spännande destinationer att överväga under er konferensresa till Afrika är de relativt välbevarade romerska städerna Timgad och Djemila i Algeriet. Eller Rwandas te- och kaffe-plantager där man kan få guidade turer bland den lysande grönskan under den ständigt klarblå himlen.

Eller varför inte åka till Sydafrika där ni kan njuta av god mat, prova vin från någon av de världsberömda vingårdarna, lata er på stranden eller åka på safari och spana efter the Big Five.

Om ni längtar efter att prova på dykning så är Pemba island i Tanzania ett perfekt ställe. Här finns ett majestätiskt och välmående korallrev, exotiska fiskar och underbara laguner.

Tunisien är också ett populärt resmål med sina vackra stränder och spännande matkultur och rika historia.

Storslagna naturupplevelser väntar åt vilket håll man än vänder sig. Som Kalahariöknen med sina röda sanddyner eller Viktoriafallen som ses som ett av världens sju naturliga underverk. Men förstapriset tar nog ändå Kilimanjaro. Detta berg är kanske Afrikas mäktigaste sevärdhet. Med sina 5 895 meter över havet är det världens högsta fristående berg och det sträcker sig alltså rakt upp från savannen.

Att Afrika är mänsklighetens vagga förstår man på något intuitivt sätt när man kommer hit. Om det är någonstans någonting nytt ska skapas så är det här!

Att åka på konferensresa till Afrika är att bjuda in äventyret. Vi på MICE Group guidar er gärna rätt i djungeln, både bokstavligt och bildligt talat! Stora saker händer när man vågar prova någonting nytt. Kontakta oss redan idag så berättar vi gärna mer!

/

Destinationer

Kontakta oss