Konferensresa till Irland

Styr företagsresan mot landet som bockar av alla era krav. Här finns puls i storstad och avkoppling ute på grönskande vischan. Innovativa affärsmöten kombineras med ett nöjesliv som heter duga. Varmt välkommen till Smaragdön. Eller som vi känner landet bäst – det vackra Irland!

Läs mer

Irland

Storbritanniens granne i väst levererar ett affärsliv som sätter nivån för hela Europa, samtidigt som det fullkomligt dryper av folkmusik och glädje. Landskapen på Irland har gett inspiration åt landets smeknamn ”Smaragdön”. Det är en målande beskrivning av hur iögonfallande grön och blomstrande naturen är.

Att ta sig till Irland görs snabbt och smidigt med flyg. Restiden mellan Arlanda och huvudstaden Dublin är på knappt 3 timmar. Dublin är värd att utforska ytterligare för sin shopping, stämningsfulla barer och utomordentliga landskap. När ni behöver vägvisning kan ni vika ihop kartan i väskan och istället fråga vilken förbipasserande som helst. De inbjudande och vänliga irländarna pratar engelska, dessutom med världens skönaste dialekt.

Om ni föredrar det lantliga lugnet framför stadspuls är ett besök i Connemara på västra Irland något för er. Här kan ni vistas bland hedar, vattenfall och berg. Ta en tur med båt genom Irlands enda fjord Killary eller bege er ut i den irländska skogen och se om ni kan hitta en leprechaun.

Alla filmfantaster som besöker Irland borde passa på att se landet ur Hollywoods kameralins under vistelsen. Bästsäljare som Game of Thrones, Harry Potter och Bravehart har nämligen spelats in här. Då kan ni föreställa er hur sagolikt landskapet måste vara. Missa inte Storm’s End vid Larry Bean Head eller the Kings Road vid The Dark Hedges. Här går ni på guidad tur för en optimal upplevelse på inspelningsplatserna.

Om ni har någon dag till övers före hemfärd är Athlone vid floden Shannon definitivt värd er tid. I den här pittoreska staden hittar ni Sean’s Bar, en av världens allra äldsta barer. Här kan ni dricka varsin pint med nationalölet Guinness, lyssna på livemusik och höra om barens historia från 900 f.Kr. fram till nu, berättat av en engagerad bartender.

Slotten på Irland

Om ni vill bo som kungar och drottningar under företagsresan hjälper vi er gärna till ett lyxigt slottshotell. På Irland finns slott i alla storlekar och format. De obebodda slottsruinerna är extra intressanta att besöka. Mitt i landet ligger Leap Castle, ett slott som enligt rykte är hemsökt. Till och med den nuvarande ägaren, familjen Ryan, påstår sig ha varit med om mycket mystiska händelser här. På södra Irland utanför Cork står välkända Blarney Castle. Inuti slottet finns Blarney stone, en sten som enligt ryktet belönar dig med talets gåva. Om du kysser den först, förstås.

Ta kontakt med oss på MICE Group för att anordna en storslagen konferens på Smaragdön. På Irland blir du välkomnad med värme!

/

Destinationer

Kontakta oss