Boka en konferensresa till Kroatien

Mysiga gränder, vackra hotell, god mat och kristallklart hav - en alldeles perfekt beskrivning av underbara Kroatien! Ett litet land med mycket kultur och många saker att se och göra. Boka en konferensresa till Kroatien för chans till både givande möten med kollegorna och tid för fantastiska upplevelser efteråt.

Läs mer

Kroatien

Om du och dina kollegor är i färd med att planera destination för nästa konferensresa är Kroatien ett land ni bör ta en närmare titt på. Med ett brett urval av både större städer med moderna hotell och välutrustade mötesrum och små, mysiga kuststäder med närhet till strand och hav gör Kroatien till ett av svenskarnas favoritresmål. Dessutom ligger städer som Dubrovnik och Split mindre än tre timmars flygresa bort, vilket gör dem till smidigare destinationer än många orter i Sverige. Vill ni bjuda in kollegor eller kunder från södra Europa blir det otroligt smidigt även för dem.

Kroatien består inte bara av fastland, utan av mer än 1 100 små och stora öar längs med den azurblå Rivieran. Vissa är bebodda och andra inte, och på många har ni chans att besöka gyllene sandstränder vilket är ett ovanligt inslag i Kroatien som annars består av klippbeklädda strandremsor. Vem tackar inte ja till ett dopp i det blå eller något gott att dricka med fötterna i sanden som avslut på en dag med möten och rolig teambuilding? Res på konferensresa till Kroatien och skapa ännu mer engagemang, sammanhållning och företagsanda tillsammans med kunder och kollegor!

Ständigt omgiven av hav och mysiga städer

Oavsett var ni väljer att resa i Kroatien är havet aldrig särskilt långt borta. Norrut är det som mest 30 mil från kust till kust och ju längre söderut man reser desto smalare blir landet. Vill ni därför börja med några dagar i huvudstaden Zagreb för att ha ett stort urval av hotell med moderna möteslokaler för att sedan röra er mot kusten innebär det inga längre restider. Det är tvärtom en bra idé att om möjligheten finns besöka flera orter när ni bokar en konferens i Kroatien. Att blanda nytta med nöje är ett lyckat koncept som gör deltagarna engagerade. Att få chansen att umgås på ett avslappnat sätt kommer dessutom göra att ni lär känna varandra på ett annat plan, vilket är positivt för både trivsel och produktivitet inom verksamheten.

Kroatien handlar om så mycket mer än en fantastisk Riviera med fina bad- och solmöjligheter. Här finns en spännande historia med vacker arkitektur och väldoftande pinjeskogar. Dubrovnik är helt klart värt ett besök med sina mysiga gränder kantade av väldoftande restauranger och den ringmur som slingrar sig runt staden och ger en fantastisk utsikt över de röda taken och glittrande blå havet. Missa heller inte nationalparken Plitvicesjöarna som varit del av UNESCO:s världsarvslista sedan år 1979.

Boka nästa konferens i Kroatien och räkna med att vilja resa tillbaka år efter år!

/

Destinationer

Kontakta oss