Konferensresa i Kina

Res till Kina på konferensresa och få möjlighet att upptäcka ett land fullt av historiska sevärdheter, storstadsliv och en otroligt spännande kultur. Oavsett om ni väljer att spendera er tid i huvudstaden Peking, mäktiga Shanghai eller vackra Hongkong är Kina den perfekta destinationen för en oförglömlig konferensresa.

Läs mer

Kina

Kina är världens tredje största land efter Ryssland och Kanada sett till landyta. Det öppnar upp för oändliga möjligheter när det kommer till att upptäcka och uppleva nya saker tillsammans med kollegorna. Eftersom landet är så stort skiljer sig flygtiden mycket åt beroende vilken stad ni vill resa till, men det finns bra flygförbindelser till både Peking och Shanghai i öst med en restid på cirka 9-10 timmar.

Ett land med oändliga möjligheter

En konferens i Kina kan därmed se olika ut beroende på var i landet ni befinner er. Huvudstaden Peking är en modern storstad som erbjuder allt ni kan tänkas behöva. Mängder av hotell i olika klasser, välutrustade konferensrum och ett stort utbud av häftiga restauranger och barer. Ett besök i Kina är helt klart en kulinarisk upplevelse med spännande smaker och färgstark mat. Vanligt är att man beställer in flertalet rätter att dela på för att alla ska få chans att testa sig fram. Passa därför på att boka någon av Pekings främsta restauranger såsom AZUR Restaurant, PUTIEN eller Da Dong Roast Duck Restaurant och njut av de traditionella rätterna Pekinganka, jiaozi och Huo Guo. Ett perfekt avslut på en lång konferensdag och en chans för alla att umgås på ett lite mer avslappnat sätt!

Ett måste under en konferensresa i Peking är såklart också den kinesiska muren. Detta är Kinas främsta landmärke och sägs kunna ses ända från rymden. Dit tar ni er på cirka 2 timmar med bil och är en utmärkt aktivitet att varva med möten och teambuilding. Boka gärna en lokal guide för att lära er så mycket som möjligt om detta fantastiska byggnadsverk och Kinas historia i allmänhet.

En annan populär destination för en konferensresa i Kina är den myllrande staden Shanghai. Med ett bra läge vid Östkinesiska havet på landets östkust har det alltid varit en central plats för handel. Här erbjuds också moderna hotell med möteslokaler och stora mässhallar för att enkelt kunna anordna givande konferensdagar tillsammans med kollegorna. Passa även på att shoppa på världens längsta shoppinggata Nanjing Road eller ta en båttur längs floden Huangpu för att uppleva miljonstaden från ett annat perspektiv.

Ni bestämmer själva om er resa i Kina ska sträcka sig över några dagar eller under en längre tid för att hinna uppleva landet så mycket som möjligt. Att boka en konferens i Kina öppnar helt enkelt upp för oändliga möjligheter, både vad gäller lönsamma möten och oförglömliga upplevelser.

/

Kontakta oss