Konferensresor i Sydamerika

Behöver ni en nystart eller bara fylla på energireserverna? Då är Sydamerika en kontinent som passar perfekt för er företagsresa! Här finns allt för både kropp och själ. Från regnskogar till storstäder och sandstränder. Från spabehandlingar till karnevaler. Sydamerika kommer ge er konferensresa den där extra dimensionen.

Läs mer

Sydamerika

Sydamerika är en kontinent fylld till brädden av starka färger och är laddad med energi. Res till Sydamerika på konferens med oss på MICE Group. Här finns vackra stränder, höga bergskedjor, vild natur, fascinerande historia och rik kultur.

I Valle de Traslasierra i Argentina kan ni varva ner med spa och anti-stress-behandlingar i världsklass. Eller varför inte njuta av Venezuelas vita sandstränder i norr, eller söka äventyret i landets stora regnskogar där indianer fortfarande lever av jakt och fiske.

I Colombia finns också en mängd platser som är väl värda ett besök. Se resterna av en bortglömd civilisation i San Agustin, besök kaffeplantagen i Zona Cafetera eller den myllrande hamnstaden Cartagena.

Den stora karnevalen i Rio de Janeiro är Brasiliens och kanske hela Sydamerikas höjdpunkt, här pulserar hela staden av en livsenergi och ett engagemang som garanterat kommer svepa med er i sambarytmer och dans. Njut av god mat och gott vin och ta sedan en sväng förbi Amazonas djungel och bada med delfinerna och pirayorna, om ni vågar. Det finns underbara flytande hotell längs floden som varmt kan rekommenderas.

Genom att välja Sydamerika för er konferens kombinerar ni nytta med nöje – denna kontinent har så mycket att erbjuda.

I Chile kan ni njuta av universums underverk. Den höga klara luften gör norra Chile till en av de bästa platserna i världen att spana upp mot natthimlen. Det finns en mängd observatorier som är öppna för turister, till exempel Collowara-observatoriet.

Varför inte förlägga hela eller delar av konferensen till ett kryssningsfartyg för att se ändlösa vita stränder, klarblått hav och kanske Galapagosöarnas rika djurliv.

Andra spännande destinationer att överväga under er konferensresa till Sydamerika är den mytomspunna Påskön i Chile där de ikoniska stenfigurerna står vakt, eller kanske beskåda världens högsta vattenfall – Angelfallen i Venezuela.

Se glaciärisen kalva i Patagonien när ni besöker nationalparken Los Glaciares.

Eller varför inte gå längs Inkaleden i Peru. Följ den hela vägen upp till Maccu Picchu och upplev ett av inkarikets märkligaste lämningar. Ruinerna av en stad balanserande högt upp i bergen. Vill ni inte gå finns möjligheten att åka helikopter och se detta världsarv från ovan.

Att åka på konferensresa till Sydamerika är att tända en ny glöd hos alla som deltar. Vi på MICE Group hjälper er gärna att ordna resan efter just era behov och önskemål. Kontakta oss redan idag så berättar vi gärna mer!

/

Kontakta oss