Konferensresor i Asien

Asien är en kontinent som erbjuder spännande och exotiska resmål. Taiwan, Nepal, Myanmar, Kambodja, Sri Lanka. Bara namnen väcker spännande associationer till ett fjärran öster och därför passar Asien perfekt för företagsresor. Här finns allt och lite till!

Läs mer

Asien

Asien – denna kontinent i öster har alltid haft en särskild dragningskraft på oss ifrån norr, och med god anledning! Här finns allt ifrån Indiens visdom till Vietnams risfält. Från Tibets munkar till Singapores skyskrapor och Kinas terrakotta armé. Varför inte åka båt på floderna i Laos, besöka leoparderna i Sri Lanka eller lata er på stranden i Thailand? Res till Asien på konferens med oss på MICE Group!

Kombinera nytta med nöje genom att välja ett resmål i Asien för er konferens. Den vackra naturen och den goda maten kommer ge en härlig inramning på er resa och ni kommer få minnen för livet. Dessutom har vi stressade västerlänningar nog mycket att lära i mötet med människorna. Det finns en öppen, avslappnad och lugn stil som nog skulle kunna hjälpa oss om vi tog efter den. Det bästa exemplet på det är nog Laos, för även med asiatiska mått mätt är befolkningen här gästfri och avslappnad.

Andra spännande destinationer att överväga under er konferensresa till Asien är Indien med sitt myller av färger och smaker, av djur och människor, av kommers och andlighet. Eller Japan med sin kombination av traditioner och ny teknik.

Eller varför inte åka till Vietnam. Redan när flygplanet närmar sig landningsbanan och ni ser ut över risfälten där bönderna har traditionella konformade rishattar förstår ni att detta är långt ifrån kalla norden. På vägarna samsas bilarna med vattenbufflar, cykelkärror och mopeder. Den vietnamesiska maten är kanske Asiens doldis, men den är fantastiskt god och inte alls lika kryddstark som till exempel den thailändska maten.

Ett annat resmål som allt fler börjar upptäcka är Sydkorea med sin vackra natur, moderna storstäder och rika historia. Här kan ni dessutom åka skidor i VM-orten Pyeongchang, för att bara ta ett lite oväntat exempel.

Se de vita sandstränderna i Kambodja, eller den djupa djungeln och de urgamla templen i Angkor. Ta hissen upp i Burj Khalifa, världens högsta byggnad, i Dubai eller åk skidor i sanddynerna. Upplev Komodos nationalpark där världens största levande ödlor bor, eller den buddhistiska vallfärdsorten Lumbini vid foten av Himalaya i Nepal. Bada i varmvattenkällorna i Japan eller se templen i Chiang Mai i Thailand.

Asien har allt detta att erbjuda och mycket, mycket mer.

Att åka på konferensresa till Asien är att följa i de stora upptäckarnas fotspår. Vi på MICE Group kan skräddarsy en företagsresa som passar för just era behov. Kontakta oss redan idag så berättar vi gärna mer!

/

Kontakta oss