Konferensresor i Europa

I Europa är det många olika kulturer och miljöer som samsas på ett ganska litet geografiskt område. Att länderna ligger så nära varandra gör att man på kort tid kan åka mellan olika miljöer och resmål. Här finns både det bekanta och det annorlunda. Europa bjuder på alla möjligheter och passar perfekt för företagsresor!

Läs mer

Europa

I Europa står det gamla och det nya sida vid sida. I många av våra europeiska städer finns medeltida stadskärnor kvar, med stor del av den äldre bebyggelsen bevarad. Samtidigt finns det ingenting gammalt och mossigt över städerna, istället är det pulserande storstäder och historien samsas organiskt med det nyskapande och moderna.

Res ut i Europa på konferens med oss på MICE Group. Varje plats har sin distinkta charm och det finns gott om konferenshotell och företagsanläggningar som passar oavsett om ni är en mindre eller större grupp som reser.

I vår direkta närhet har vi Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Våra nordiska grannländers huvudstäder har alla sina egna identiteter. Oslo med sitt vackra läge vid fjorden, Köpenhamn med sin urbana livsnjutarattityd och Helsingfors med bastukultur och designhistoria.

Även våra baltiska grannländer har mycket spännande att erbjuda.

Österut ligger Ryssland. Varför inte åka till St. Petersburg och se det storslagna Vinterpalatset och svänga på benen i det brusande nattlivet?

Eller helt enkelt åka rakt ner till Europas hjärta. Här nere ligger länderna dessutom så tätt att man inte behöver begränsa sig till ett land om man inte vill. Amsterdam, Bryssel och Antwerpen, kreativa konstnärsstaden Berlin, skidorterna i alperna och kaféerna i Wien. Alternativen är lika många som lockande!

Och så har vi naturligtvis Frankrike med sin matkultur och sina viner. Det finns nog ingenstans på jorden där man kan äta en lika god croissant eller baguette.

Medelhavet har väl alltid lockat oss nordbor lite extra. Det klarblå vattnet, de vita husen som klänger ner längs bergssluttningarna, de knallblå dörrarna och fönsterluckorna. Oavsett om ni väljer Spanien, Grekland eller Italien finns det oerhört mycket att se och uppleva här. Mat och dryck, kultur och historia. Ikoniska byggnader och långa sandstränder.

Europa bjuder på ett smörgåsbord av möjligheter. På nära håll, med korta restiden finner vi ett överflöd av spännande destinationer.

Från varmvattenkällorna i Island till badhusen i Ryssland. Från fiskbullarna på Färöarna till Bratwursten i Tyskland. Från antika tempel i Grekland till Gaudis böljande arkitektur i Barcelona.

Genom att välja att resa ut i Europa på konferens kombinerar ni nytta med nöje. Att resa tillsammans ökar gruppkänslan och svetsar samman teamet. Det blir ett gemensamt minne att prata om och återkomma till. Vi på MICE Group hjälper er gärna att ordna resan precis som ni vill ha den. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

/

Kontakta oss